emag

Cum gatesc inima de pui ?

În timp ce inimile de pui sunt mai des folosite ca ingrediente secundare pentru a aromatiza lucruri ca sos, ele pot fi, de asemenea, fierte în supe, tocane sau curry sau a servit ca felul principal. Dacă sunteţi în inimile de pui gătit pentru a servi singur, marinarea şi grill le produce un produs aromat si delicios finală. Puteţi găsi inimi de pui în secţiunea de carne de magazin alimentar dvs., de multe ori ambalate împreună cu ficat şi pipotă altor pui.

Veţi avea nevoie de urmatoarele lucruri:

* Sac de plastic resigilabilă
* Sos de soia
* Sherry
* Jarred usturoi
* Piper negru
* Solului ghimbir
* 2 1 / 2 lbs. inimi de pui
Frigarui * Kabob
* Folie de aluminiu
* Unt

Inima de pui la gratar:
1. Se toarnă 2 / 3 din o ceasca fiecare de sos de soia şi sherry într-o pungă de plastic închise ermetic. Adauga o lingura de jumătate din usturoi cuburi îmbuteliat şi o linguriţă de piper negru, atât la sol si ghimbir la punga.

2. Adauga cele mai multe 2 1 / 2 kg de inimi de pui de focă şi punga, dar nu cu tot aerul afară. Foloseste-ti degetele pentru a distribui uniform amestecul peste inimile şi locul punga in frigider timp de două ore.

3. Protap inimile pui pe kabob tije şi înfăşuraţi capetele expuse cu folie de aluminiu pentru a preveni carbonizarea.

4. Locul Frigarui pe un gratar fierbinte si gatiti pentru aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Inimi de pui va fi o adâncime de culoare aurie, atunci când sunt gata.

Ciorba sau tocana din inima de pui:
1. Se topeşte untul suficient pentru a acoperi partea de jos o tigaie fierbinte. Se presara inimi de pui cu sare şi piper.

2. Se toarnă inimile pui în mod egal pe tigaie fierbinte, şi sote pana se rumeneste.

3. Se agită inimile calit cateva minute in supa de pui preferat sau o friptura.

No comments:

Post a Comment