emag

Cum sa faci aluat de prăjituri

Cum sa faci aluat de prăjituri ?

aluat de prăjituri este uşor de a face cu doar câteva ingrediente bucătărie comună. Utilizarea randamentelor zară lumină şi pufos prăjituri că, chiar pickiest eaters se pot bucura. Această reţetă de bază poate fi uşor modificat pentru a face fructe, clatite scorţişoară sau ciocolată. Se face destul de aluat pentru aproximativ 24 clatite de 4-inch, sau suficient pentru a servi patru-şase persoane.

Veţi avea nevoie de urmatoarele lucruri:

* Faina
* Zahăr tos
* Mare boluri de amestecare
* Praf de copt
* Bicarbonat de sodiu
* Sare
* Oua
* Zară
* Total de lapte
* Sârmă măturică

1.
1

Adauga 2 cesti de faina si 2 linguri. de zahăr tos la un bol mare. Se amestecă bine să combine. Utilizaţi presifted făină sau trece-o chiar tu, înainte de începerea pentru rezultate mai bune.
2.
2

Adauga 2 lingurite. praf de copt, 1 lingurita. bicarbonat de sodiu şi 1 / 2 TSP. sare faina si amestec de zahăr. Amestecati bine pentru a încorpora bine toate ingredientele.
3.
3

Combină de 2 oua mari, 2 cesti de lapte bătut şi 1 / 2 cana lapte integral într-un castron mare de amestecare separată. bate uşor ingredientele cu ajutorul unui tel sârmă până bine combinate.
4.
4

Adăugaţi amestecul de lapte şi ouă la amestecul de făină, şi se amestecă uşor suficienta pentru a combina. Evitaţi overmixing. Aluat de prăjituri ar trebui să aibă nişte bulgări în el, dar să nu fie în cauză. Acestea vor găti atenţia atunci când căldura este aplicat.
5.
5

Se lasă să stea aluat de prăjituri neacoperit timp de aproximativ 5 - 10 minute. Acesta va îngroşa considerabil în acest timp. Dacă aluatul este prea gros pentru gustul dvs., adăugaţi o lingură de apă la un moment dat, până la consistenţa dorită este realizat.
6.
6

Pregătiţi de clatite ladling 1 / 4 ceasca de aluat de clătite pe o tavă preîncălzit şi gătit 2 - 3 minute pe fiecare parte, de cotitură atunci când partea inferioară este bule de maro auriu şi acoperă suprafaţa.

No comments:

Post a Comment