emag

oua fierte la altitudine mare

Cât timp trebuie să fierbeţi ouă la o altitudine mai mare decat nivelul marii?


Pentru Siguranţa Alimentară:

1. ouă Se fierbe la altitudini mai mari decât la nivelul mării. Reducerea presiunii atmosferice provoacă apa la fiert, la o temperatură mai scăzută. În loc de a ridica de căldură pentru a face Cook ou mai repede, creşte timpul de gătit. Acest fapt va asigura un ou în condiţii de siguranţă şi bine gătite.

Peste 10.000 de picioare:
2. Potrivit consiliului american de ou, este aproape imposibil pentru a găti un ou fiert tare la altitudini mai mari de 10.000 de picioare. La această altitudine, fierbe apa la un nivel scăzut 194 de grade Fahrenheit.

Bottom Line:
3. Permiteţi ouă pentru a găti mai, la o temperatură moderată, atunci când le fierbere la o altitudine mare. Acest lucru poate necesita planificare suplimentare, deoarece este vorba de mai mult timp de preparare. O posibila solutie dacă sunteţi în apropierea sau peste 10.000 de picioare este de a fierbeţi ouă într-o oala sub presiune. Prin cresterea de temperatura la care fierbe apa, o oala sub presiune pot crea condiţii similare cu cele de gătit la nivelul mării.


No comments:

Post a Comment