oua fierte la altitudine mare

Cât timp trebuie să fierbeţi ouă la o altitudine mai mare decat nivelul marii?


Pentru Siguranţa Alimentară:

1. ouă Se fierbe la altitudini mai mari decât la nivelul mării. Reducerea presiunii atmosferice provoacă apa la fiert, la o temperatură mai scăzută. În loc de a ridica de căldură pentru a face Cook ou mai repede, creşte timpul de gătit. Acest fapt va asigura un ou în condiţii de siguranţă şi bine gătite.

Peste 10.000 de picioare:
2. Potrivit consiliului american de ou, este aproape imposibil pentru a găti un ou fiert tare la altitudini mai mari de 10.000 de picioare. La această altitudine, fierbe apa la un nivel scăzut 194 de grade Fahrenheit.

Bottom Line:
3. Permiteţi ouă pentru a găti mai, la o temperatură moderată, atunci când le fierbere la o altitudine mare. Acest lucru poate necesita planificare suplimentare, deoarece este vorba de mai mult timp de preparare. O posibila solutie dacă sunteţi în apropierea sau peste 10.000 de picioare este de a fierbeţi ouă într-o oala sub presiune. Prin cresterea de temperatura la care fierbe apa, o oala sub presiune pot crea condiţii similare cu cele de gătit la nivelul mării.


Comments

Popular posts from this blog

cum scriu pe tastatura arond, cum tastez around, cum fac around, cum pun caracterul arond pentru email.

cum fac paranteza

Dezactivare extraoptiuni vodafone