Sterge definitiv permanent cont Facebook

Cum fac Sterge definitiv permanent cont Facebook
Cum stergem un cont facebook permanent/definitiv/pentru totdeauna ?

Facebook face destul de uşor pentru a dezactiva contul dvs., care va ascunde temporar informaţiile. Cu toate acestea, dacă doriţi pentru a elimina permanent informaţiile dvs., ştergeţi "permanente" opţiune este mult mai greu de găsit. Acest articol va acoperi două moduri de uşor pentru a şterge contul dvs. Facebook, astfel încât să pot renunta Facebook pentru totdeauna.
modifică Paşi

Înainte de a începe:
1
Scoateţi Facebook Connect login. Multe site-uri, ca Digg.com şi Meetup.com, permit inregistrare si autentificare folosind Facebook Connect - Lista site-urilor Facebook Connect (nu pot fi complete sau curente) Dacă aveţi conturi pe aceste site-uri., du-te la fiecare dintre ele, şi :

* Asiguraţi-vă că aveţi o cale de conectare care nu implică Facebook Connect (cel mai probabil, va trebui să creaţi un nume de utilizator şi o parolă pe site-ul dacă nu aţi făcut deja.)
* Ieşire din cont, apoi înapoi în jurnalul folosind metoda alternativă (care nu folosesc Facebook Connect), asigurându-se că va putea accesa contul după ce contul dvs. Facebook se elimină.

2
Eliminarea tuturor conturilor legate, astfel încât nu va logati accidental la Facebook.

Metoda scurta:

1
Copiaţi şi lipiţi http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account o dată v-aţi conectat la. Acest ecran se va prezenta:

2
Faceţi clic pe "Submit" şi urmaţi instrucţiunile. Nu va fi o parolă simplă şi un cec de spam Captcha pentru a intra inch controale spam Captcha sunt asiguraţi-vă că sunt proprietarul real al contului dvs., şi nu un program automat.

3
Nu login sau conecta cu contul dvs. Facebook. Veţi primi un e-mail spune că contul dvs. va fi şters în 14 zile. Orice interacţiune cu contul în această perioadă ar putea împiedica şterse, aşa că pentru 14 zile:
* Nu încercaţi să vă conecta la contul Facebook, poate doriţi să vă goliţi memoria cache şi ştergeţi cookie-urile browser-ului dvs., astfel încât să nu login accidental.
* Nu faceţi clic pe Share Facebook sau Ca buton de pe orice site pe care le vizitaţi.
* Nu folosi Facebook Connect la spre login la înscriere sau pe orice alt site (a se vedea Inainte sa incepi, de mai sus.)

4
Aşteptaţi şi ceas. La sfârşitul de 14 zile, toate mesajele dumneavoastră, comentarii, informaţii, etc, se va face permanent inaccesibile pe Facebook.

Metoda 2:

Dacă metoda de scurt nu funcţionează pentru tine, aici este metoda care mai stabileşte modul în care pentru a ajunge la butonul de ştergere.

1
Du-te la partea de jos a paginii de start. Click pe centrul de ajutor "(http://www.facebook.com/help/).

2
La "Centrul de ajutor", de tip în "Şterge Facebook" în caseta de căutare din partea de sus a paginii. Faceţi clic pe "Căutare".

3
Sosire la Pagina cu titlul "Facebook Întrebări frecvente". Uită-te jos pe lista de întrebări frecvente şi deschide o chemare: "Vreau să ştergeţi permanent contul meu Cum pot şterge contul meu?".

4
Citiţi informaţiile Facebook - este practic vă întreabă dacă doriţi pentru a dezactiva contul dvs. sau să le şteargă definitiv. (Dezactivarea înseamnă că Facebook păstrează informaţiile dvs. de profil (prieteni, fotografii, etc), dar au dispărut de la serviciu Facebook.) Facebook în mod clar că, dacă doriţi informaţii indepartate pentru totdeauna, niciodata nu poti recupera informaţii şi va fi şters pentru totdeauna.

5
Faceţi clic pe https: / / ssl.facebook.com / help / contact.php? Show_form = delete_account. Vi se va reaminti că aceasta este o ştergere permanentă şi că contul dumneavoastră nu poate fi reactivat şi că niciunul dintre conţinutul sau informaţiile pe care le-aţi adăugat pot fi recuperate.

6
Faceţi clic pe prezinte. Urmaţi paşii, cum ar fi introducerea parola, e-mail, şi codul Captcha.

7
Nu autentifica pentru următoarele 14 zile, iar contul dvs. va fi şters complet. Reţineţi, totuşi, că, dacă vă răzgândiţi înainte de perioada de 14 zile este de sus, doar intraţi în şi acest lucru va reactiva contul tau!

Email Facebook pentru a şterge contul

Pentru a accelera procesul şi, dacă cele de mai sus nu a reuşit, încercaţi să trimiteţi un email Facebook.
1
Email-ul Facebook direct. E-mail este: privacy@facebook.com. Cerere că Facebook şterge contul dumneavoastră.

2
Aşteptaţi pentru a obţine un răspuns de e-mail de la Facebook care să confirme că contul dumneavoastră a fost şters definitiv. Acest lucru ar trebui să ia câteva zile.

3
Dacă nu auzi inapoi de la Facebook termen de o săptămână, e-mail-le din nou. De data aceasta, nu numai e-mail Facebook la privacy@facebook.com, dar de asemenea, trimite un email la support@facebook.com şi unul la info@facebook.com.

4
În sfârşit, încercaţi să intraţi în contul dvs. odată ce te un e-mail de la Facebook. Dacă nu puteţi să vă autentificaţi şi nu a lua un mesaj care vă cere să vă reactiva contul, dvs. Facebook cont a fost şters definitiv.

Dezactivarea

1
Dacă nu eşti sută la sută sigur că doriţi pentru a elimina permanent toate aceste informaţii, puteţi temporar "dezactiva" contul dvs. Facebook. Doar urmaţi instrucţiunile detaliate de la "Cum Pentru a dezactiva un cont Facebook.

Anunţuri de la Google
Social Media Ventilatoare
Obţineţi mii de fani direcţionate pentru fanpage dumneavoastră. Preturi fantastice!
www.FanBullet.com
Windows XP disc de recuperare
Instant nota Ferestre 7/Vista/XP / 2000/03/98/95 de date. Descarcă acum ...
NucleusTechnologies.com / WinRecovery

modifică Sfaturi

* Dacă chiar vrei să fi sigur, schimba e-mail de contact înapoi la adresa de e-mail noi şi apoi se scoate adresa dvs. de email de contact originale de pe listă. Apoi a dezactiva un cont nou.

Anunţuri de la Google
Fii un călugăr Virtual
să răspundă la întrebări şi a da sfaturi gratuite la monastery.com
monastery.com
* Ar trebui remarcat faptul că modul în adâncime ştergerea merge este foarte discutabilă - se păstrează încă Facebook informaţiile dumneavoastră, chiar dacă le-aţi distrus drumul de acces la ea? Nu ai nici un fel de cunoaştere.

modifică Avertismente

* Dacă încercaţi să înregistraţi cu ajutorul dvs. de contact e-mail, Facebook vă va informa că adresa este în prezent în uz. Trebuie să vă înregistraţi mai întâi utilizând o adresă alternativă de e-mail, apoi adăugaţi dvs. de contact e-mail atunci când procesul de creare a contului este completă.
* Ţineţi cont de faptul că nu veţi putea restaura contul dvs. după 14 zile de la procesul de eliminare permanentă au trecut.

1 comment:

Anonymous said...

Multumesc acum astept si eu 14 zile si sper sa mi se stearga definitiv! Sa auzim de bine

Post a Comment