emag

Lasagna Vegetala

Vara este o mare de timp pentru lumina mananca. Timpurie şi mijlocul verii legume pot oferi o bază minunată pentru mâncăruri sănătoase principale în care poţi face într-o clipă. Acest fel de mâncare stratificat este o reminiscenţă a lasagna, fără greutate toate de paste făinoase şi brânză. Asociat cu o bucată de pâine crocantă, aceasta reteta este sigur de a deveni o familie favorit.

Instrucţiuni
Veţi avea nevoie de lucruri:

* Orice combinaţie de:
* Tomate
* Ceapa sau praz
* Zucchini sau suc de fructe de vara galben
* Vânătă
* Verde, rosu sau galben dulce, ardei
ardei * Poblano (opţional)
* Proaspete de busuioc
* 2-3 catei de usturoi în stare proaspătă
* 1 / 4 ceasca ulei de masline (aproximativ)
* Sare şi piper după gust

Asamblarea antenei
1.
1

Incalziti cuptorul la 450 grade. Spălaţi toate legume si ierburi. Peel vinete, cu excepţia cazului în care îl utilizaţi pentru copii sau vinete japoneze, caz în care pielea poate fi lăsat intact. Se curăţă ceapa şi usturoiul.
2.
2

Taie toate legumele cu o grosime de aproximativ 1 / 4 inch. se taie in bucati ierburi şi se ivi fin usturoi.
3.
3

Se amestecă usturoiul tăiat în ulei de măsline. Cerne unele din ulei de măsline într-o coacere 9-de-13-inci tigaie.
4.
4

Inceput de legume stratificare, ulei, ierburi, sare şi piper în tava de copt până când acesta este plin la margine. Antena va coace la aproximativ jumătate din dimensiunea. Pune-l la cuptor 450 de grade pentru 15 minute, apoi a reduce la 425 de căldură şi se coace timp de 20 de minute mai mult. Opriţi cuptorul şi se lasă vasul în el pentru 30-45 de minute. Rezultatele pot fi mancate calde sau la temperatura camerei.

No comments:

Post a Comment