emag

supă de legume Carne vită

Cum sa faci o supă de legume Carne de vită

Întrebare: Care este hrana perfecta pentru o zi de iarnă rece?
Răspuns: un castron mare de supă de carne de vită cu legume.

supă de carne de vită de legume este un favorit la casa mea, şi aceasta este reteta mama lui. Acesta este un alt unul dintre retete mele cina usoara. La fel cum a facut, l-am face de la o ramasita planificat de friptură de vită, astfel economisind timp de gătit. Iar cea mai bună parte despre supa de carne de vită de legume este a doua zi - atunci când un gust chiar mai bine. De ce nu luaţi un castron cu tine la locul de muncă, şi doar reîncălzire pentru masa de prânz. Sper sa se bucure această supă de legume reteta de carne de vită.

supă de carne de vită de legume nu este doar pentru iarna, este un mod minunat de a folosi legume proaspete în vara. Utilizaţi bulion de carne de vită şi o friptură, şi se adaugă orice legume proaspete aveti la indemana.
Dificultate: Usor
Instrucţiuni

1.
1

Adunaţi ingredientele pentru a face o cărnii de vită supă de legume:

1 ceapa mare, tocat
4 morcovi, tăiate în diagonală
4 tulpini de telina, felii diagonală
4 cartofi, de marime medie, tocata
1 poate rosii cubulete
1 - 2 cesti de suc V8
2 cani de supa de carne de vită
1 ceasca de carne de vită, tocat
1 / 2 capatana de varza, tocat
Un cot ceasca macaroane
sare si piper dupa gust
zahăr după gust
2.
2


Pregătiţi ceapă, morcovi, telina, cartofi şi locul într-un ceaun sau o maşină de gătit. Se adaugă apă suficientă pentru a acoperi doar legume. Adu-o la carne friptă la grătar, şi apoi rândul său, până la un foc mic, şi bucătar de aproximativ 15-20 minute.
3.
3


Se toarnă într-o cutie de rosii cubulete si 1 ceasca de suc de V8. Adauga V8 mai mult suc după cum este necesar pentru a creşte lichidul din supa.
4.
4

Îndepărtaţi stratul de grăsime de pe supa de carne de vită rămas, şi dispune de ea. Se toarnă supa de carne de vită în legume foc mic.
5.
5


Se taie carnea de vită rămas, şi se adaugă la amestecul de supă; lasa supa punctul de a izbucni în timp ce vă pregăti varză.
6.
6


Pregătiţi varza (a se vedea sfaturi), şi rupeţi-l prin retezarea peste trimestre. Adăugaţi cantitatea de varza familia ta ar dori.
7.
7


Adauga macaroane nepreparate, se adaugă sare, piper, şi zahăr după gust. Să fierbe carnea de vită supă de legume, cel puţin 15 minute, permiţând arome să se amestece.
8.
8

Servi şi se bucură de supa de legume cu carne de vită o salată proaspătă, tip sandwich dumneavoastră preferat, sau pur si simplu de la sine.


No comments:

Post a Comment