Cum îmi pot dezactiva contul facebook?

Cum îmi pot dezactiva contul facebook?
Cum îmi pot dezactiva contul facebook?

Dacă sunteţi îngrijorat de cine vă poate vedea şi ce pot vedea, amintiţi-vă că puteţi edita setările de confidenţialitate ca tu de cuviinţă din pagina Setări de confidenţialitate.

Pentru a dezactiva contul dvs., navigaţi la "Settings" de pe pagina Setări cont. Dezactivarea se va elimina profilul şi conţinutul asociat cu contul dvs. de la Facebook. În plus, utilizatorii nu vor putea căuta pentru tine sau pentru a vizualiza orice fel de informaţii.

Dacă doriţi să reveniţi la a te oricând după ce aţi dezactivat contul dvs., vă puteţi reactiva contul dvs., conectându-vă cu adresa dvs. de email şi parola. Profilul dvs. va fi restaurat în întregime (prieteni, fotografii, interese, etc). Amintiţi-vă că va trebui să aibă acces la adresa de e-mail de login de pe cont în scopul de a se reactiva.

Care este diferenţa dintre dezactivarea şi ştergerea contului facebook?

Dacă dezactivaţi contul dvs., profilul dvs. şi toate informaţiile asociate cu ea sunt puse de îndată inaccesibile pentru alţi utilizatori Facebook. Ce înseamnă acest lucru este că dispar în mod eficient de la serviciul de Facebook. Cu toate acestea, facem salva informatiile din profilul tau (prieteni, fotografii, interese, etc), deci, dacă doriţi să reactivaţi la un moment dat, contul dvs. va arata exact modul în care a făcut-o atunci când dezactivat. Mulţi utilizatori dezactiva conturile lor din motive temporare şi se aşteaptă ca informaţiile lor de a fi acolo atunci când se întorc la serviciu.

Dacă ştergeţi definitiv contul, toate informaţiile personale de identificare asociate cu contul dvs. va fi sters din baza noastra de date. Aceasta include informaţii cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, adresa de corespondenţă, şi numele de ecran IM. Copii ale unor materiale (fotografii, note, etc) pot rămâne pe serverele noastre din motive tehnice, dar acest material este disociat de orice identificare personală şi complet inaccesibile pentru alţi utilizatori. Te, de asemenea, nu utilizează conţinutul asociat cu conturile care au fost dezactivate sau eliminate.

1 comment:

Anonymous said...

eu vreau sa-mi reactivez contul si nu-mi dati voie, de ce?

Post a Comment