Cum îmi pot dezactiva contul facebook?
Cum îmi pot dezactiva contul facebook? Dacă sunteţi îngrijorat de cine vă poate vedea şi ce pot vedea, amintiţi-vă că puteţi edita setările de confidenţialitate ca tu de cuviinţă din pagina Setări de confidenţialitate. Pentru a dezactiva contul dvs., navigaţi la "Settings" de pe pagina Setări cont. Dezactivarea se va elimina profilul şi conţinutul asociat cu contul dvs. de la Facebook. În plus, utilizatorii nu vor putea căuta pentru tine sau pentru a vizualiza orice fel de informaţii. Dacă doriţi să reveniţi la a te oricând după ce aţi dezactivat contul dvs., vă puteţi reactiva contul dvs., conectându-vă cu adresa dvs. de email şi parola. Profilul dvs. va fi restaurat în întregime (prieteni, fotografii, interese, etc). Amintiţi-vă că va trebui să aibă acces la adresa de e-mail de login de pe cont în scopul de a se reactiva. Care este diferenţa dintre dezactivarea şi ştergerea contului facebook? Dacă dezactivaţi contul dvs., profilul dvs. şi toate informaţiile asociate cu ea s...